dijous, 24 de gener del 2019

Tutorial ATRAPASOMNIS


Bon dia famílies!!  Estem a les portes del cap de setmana i poster teniu ganes de posar fil a l'agulla a la disfressa.  Doncs avui us deixem les pautes per dur a terme els ATRAPASOMNIS.  

No us espanteu, son tan bonics com fàcils de fer.  Mireu-vos el vídeo amb calma i ho veureu.




Però a l'atrapasomnis li falta quelcom, es maco de per si, però potser si li posem un toc de color i unes plomes, ens agrada més. Doncs durant el dia d'avui, rebreu via e-mail un PDF amb els patrons de les plomes dels atrapasomnis (els de mà dels homes i els de l'esquena de dones) i també hi han les plomes del cabell de les Dones/nenes... 

Des del grup de Treball, hem pensat que si tot i el vídeo no us sortís us proposem que vingueu Divendres 1 de febrer, a partir de les 15h de la tarda al LOCAL DE L'AMPA i t'ajudarem a fer-los. Més fàcil no us ho podem posar!!!

Famílies, que passeu un bon cap de setmana i ens veiem per les xarxes socials la setmana vinent, possiblement amb alguna NOVETAT més.

Si hi ha algú que no rep els e-mails de l'AMPA dels patrons, us demanem que ens envieu a l'AMPA un correu electrònic i mirarem de solventar-ho.

Una abraçada!!!


ampa@lamerceonline.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...