dimecres, 30 de gener del 2019

DETALLS DISFRESSA

Hola famílies!!! Com ja teniu els patrons i molts la roba, us deixem unes imatges de la disfressa i algunes explicacions per anar aclarant dubtes.
El de dona i nena recordeu que acaba en punxa a baix i el de home i nen és recte.
El detall de la solapa de la part de darrera és només per homes. Les dones, nenes i nens portem les "Hombreres" quadrades, ja que durem l'atrapasomnis a l'esquena.
Un altre detall de ambdues disfresses és la part de sota, el "serrell", son uns 8cm i seguit 2 línies de lluentons blaus. En el cas de les dones i nenes, a més a més hi ha 2cm i una línia de 1 quadrat de lluentó blau. A les dues disfresses el coll en punxa va acompanyat de dues línies de lluentons blaus.
La bota petita, és pels homes/nens i les altres son per les nenes i dones. Que tapín la sabata/bota. Els forats de darrera no cal fer-los!!
Respecte a la diadema del cap de les dones i nenes, és una trena feta amb roba marró de la disfressa i lluentons blaus i amb silicona calenta s'enganxen les plomes de Goma Eva.
Igualment us convidem a venir al local aquest DIVENDRES 1 DE FEBRER per veure la disfressa in situ, i fer el TALLER D'ATRAPASOMNIS. Porteu-vos el material de casa i us ajudarem a fer-lo i resoldre els dubtes que us puguin sorgir. Estarem de les 15:00 fins les 18:30. passeu quan us vagi bé i us anirem explicant. Volem que us sigui fàcil i gaudiu dels preparatius!!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...