dijous, 16 de gener del 2020

DISFRESSA YASMIN I (NOVETAT ) ALADDIN

A continuació us deixem diversos tutorials perquè veieu els detalls de les dues disfresses.  


Y A S M I N E 

El vídeo d'acontinuació us ensenya com tallar la roba i com fer el pantaló de YASMIN i ALADDIN, son absolutament iguals, la diferència és en el color.  BLAU o BLANC.  Recordeu que els pantalons van damunt la catifa!!


A continuació us ensenyem com fer el cos de la Yasmine (son dos vídeos)





Ara us ensenyem un parell de formes de fer el cinturó.  ATENCIÓ... modalitat diferent per Aladín.  El cinturó de la Yasmin al centre te forma de V, i en canvi al de l'Aladin seria en vermell i tot recte.  S'ha de dir  i aclarar que les joies de la Yasmine del cinturó estàn mal ordenades, la peça gran seria la blava i la petita la daurada.



Un cop tenim el pantaló, el cinturó i la catifa feta, com s'uneixen les tres peces?  El Pantaló el col·locarem bonic i amb gracia damunt la catifa i el podem enganxar amb diferents punts de silicona, perquè no el perdem durant la rua i per sobre d'aquest posariem el cinturó.  Mireu el vídeo:   







Comencem amb els complements de la Yasmine:  Primer de tot farem el collar 




Arracades de la Yasmin.  En el cas que et vulguis fer unes arracades de Yasmin per semblar una princesa real, et deixem aquí uns consells.  La idea es comprar arracades de bijuteria per muntar i retallar dos triangles i enganxar-los amb silicona calenta.  Des de la comissió s'entén tema d'al·lèrgies, etc.  

    

A continuació la Polsera de Yasmine.



Tema perruca o com anar pentinades la YASMINE.  La idea és fer una única cua i agafar-la per 2-3 (segons llargada de cabell i perruca) tires de Goma Eva del mateix color que la diadema (blau).


Ampliem la info de la Yasmin amb el seu maquillatge!!!  Gràcies Vero por les manetes que tens!!!





A L A D I N 

L'Aladin comparteix vídeos amb la Yasmine dels pantalons, pero amb la diferència que la roba és blanca, i el vídeo del cinturó.  Que a diferència de la Yasmine que el frontal es en forma de "V", el d'Aladdin es recte i sencer de Foma Eva Vermella brillant.


Com podeu veure en la imatge superior, l'aladdin, duu com el Geni de la làmpada una armilla i a continuació us expliquem com fer-la i acabar-la.  Recordeu que l'armilla de l'Aladdin es de color malva i el "borde" d'aquesta serà BLANC COM ELS PANTALONS.  Crec que al vídeo diu daurat!! ES COM A LA IMATGE SUPERIOR!!!!



A continuació, us ensenyem el barret que durà l'Aladdin.  No existeix patró, però es molt senzill de fer.  Amb la Goma Eva vermella, fer un cercle no més gran de 10 cm de diàmetre i rectangle d'uns 7cm aproximadament d'ample i enganxar-lo a la circumferència amb silicona calenta.  Al cap ho podem posar o bé amb agulles directament al cabell o Goma envoltant al cap.


L'Aladin comparteix el patró de les babutxes amb la Yasmine, us deixem aquí, el COM FER LES BABUTXES (sabates)... a continuació.



DES DE LA COMISSIÓ DE CARNESTOLTES, NO DONEM MAI ELS POSTS PER TANCATS, ES POSSIBLE QUE ELS ANEM ACTUALITZANT A MIDA QUE ELS ANEM FINALITZANT, O BÉ QUE AMB NOVES APORTACIONS US DONEM NOVES IDEES D'ACABATS, ETC.




2 comentaris:

  1. Bona nit! Cuando pasaréis plantillas para poder ir haciendo? (Almenos para lo de la goma eva) Es que así aprovecho los fines de semana... gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! ya tenemos varias copias de los patrones. Os convocaremos a las famílias el próximo VIERNES 24 DE ENERO a las 17h en el cole, para copiar patrones como pantalones, cuerpo yasmin, nuve genio, etc. Otros, como las zapatillas, cinturon, gorro de Aladdin, os los podréis descargar de internet, os los mandaremos por e-mail.

      Elimina

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...