dimecres, 22 de gener del 2020

TOTS ELS PATRONS IMPRIMIBLES

Bon dia famílies, us hem enviat dos patrons mes aquest matí, DIMARTS 11 DE FEBRER.  Es tracta de la Ploma de Geni, podeu adecuar-la a la mida del cap, més que res perquè no caigui endavant o enrere.  I després en la mateixa imatge hi ha una peça allargada que posa "Peça Catifa".  Aquesta s'hauria de fer en color daurat i és per aquelles famílies que ens heu manifestat que no us queda prou Goma Eva Daurada per borejar la catifa, doncs us donem aquesta altra alternativa.  Us deixem d'ambues peces una imatge.




 


Famílies, a continuació us ensenyem els models dels patrons PDF que s'han enviat via e-mail, DIVENDRES 31/01 us hem enviat nous patrons.



Collar Yasmin  (la pedra del mig preciosa us la donarem DIVENDRES 7/02)


Babuchas Yasmin i Aladdin

Diadema Yasmin  Hi ha alguna mare que ens ha comentat d'enganxar la Goma Eva a una diadema.  Altres mares comenten d'enganxar-la directament a la perruca amb silicona o agulles de perruquera. Com aneu mes còmodes!

Cinturó Yasmin i Aladin  (la pedra del mig preciosa us la donarem DIVENDRES 7/02)

D'això no hi ha patró, pero creiem que amb aquesta imatge es veu la forma i els colors.  
El cinturó de la YASMINE és daurat i amb forma de "V", de gruix fa uns 7cm i podeu veure el com fer el cinturó i com acabar-lo en el pot de disfressa de Aladdin i Yasmine.  La pedra del mig us la donarem el DIVENDRES 07/02.  L'amplada d'aquest és segons la persona que fagi de Yasmin (potser 5cm per una princesa petita i uns 7cm per una princesa gran).  
Pel que fa el cinturó de l'Aladdin, és de GOMA EVA VERMELLA BRILLANT, i de 7cm d'ample aproximadament i a diferència de l'anterior cinturó és tot recte.  El patró és un rectangle allargat a la mida de la cintura del personatge.


Broche del cos de Yasmin 

POLSERA GENI.


COLLAR GENI

ARRACADES YASMIN

      


VINGA FAMÍLIES QUE AIXÒ JA FA OLOR A CARNESTOLTES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...