dimecres, 23 de gener del 2019

Patrons i Modista

Bon dia famílies!!!Ja tenim patrons!!!Dir-vos que moltes famílies ens heu expressat les dificultats que es sumarien a l'hora de descarregar els patrons i muntar-los si els enviàvem en format PDF... i bé, des del Grup de Treball, com el que volem és fer-vos les coses el més fàcil possible us proposem tres dates per venir al local i copiar-los. 
Avui DIMECRES 23, DIJOUS 24 I DIVENDRES 25 de 15h a 17h. Per manca de material al local, us demanem que us porteu les tisores i retolador de casa. El paper del patró us el proporcionem nosaltres. A més a més, us demanem que tingueu en compte que és horari escolar i que la pista de l'antic cinema és possible que estigui ocupada amb alguna classe d'educació física. Moltes gràcies!

A més a més, totes aquelles famílies que heu demanat el servei de la modista, ACABEM DE TANCAR la data amb ella i és DIVENDRES 25 A PARTIR DE LES 17H, sou moltes famílies, us demanem que tingueu paciència, és una sola persona prenent mides i estarà al local fins passades les 19h... tranquils.

Molt important respectar els horaris de cada activitat, si no, no hi cabríem al local, entenem que són dies de nervis i que tots tenim extraescolars, etc. però tots estem fent esforços i coordinar una comparsa tan nombrosa és complex i us demanem paciència. GRÀCIES!!!

Doncs us animem a seguir atents a les xarxes socials, perquè ben aviat penjarem el tutorial de l'atrapasomnis i concretarem una data per aquells que tingui dificultats i no se'n surti a fer-lo plegats, i altres NOVETATS que anem tancant. 

Això ja rutlla!! i el Grup de treball que porta moltes setmanes treballant en tot això estem super contents!!!
Des de l'AMPA a més a més, volem donar les gràcies a l'escola, pel suport i també i sobretot a les famílies de la comissió (mares, àvies, pares i avis!!!) que esteu treballant i dedicant tantes hores i esforços. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!


(per dubtes, poseu-vos en contacte via e-mail)
ampa@lamerceonline.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...