dimecres, 15 de gener del 2020

GENI de la làmpada (nous vídeos e imatges)

Avui us presentem la disfressa de Geni de la Làmpada.  No us agobieu, si el núvol us queda a la cama dreta o a l'esquerra!!! o si la punta final queda cap a dins o cap a fora, tots els "fums" són diferents!


No podía faltar un clássic.. el VÍDEO DE MAQUILLATGE!!! 




I si no en teniu prou... hi ha una família que ens proposa això.. BRUTAL!! no us sembla, no és obligatori, son idees per si teniu ganes de mes!!!

  


A continuació us deixem dos tipus de maquillatge.  El vídeo està fet amb el maquillatge de l'esquerra (tub blanc).  Aquest el podeu trobar a la BOTIGA DEL CONGOST on s'ha comprat tot el material.  I el de la dreta, el Snazaroo, us deixem enllaç per si el voleu adquirir via internet.  ENLLAÇ AQUÍ.
Les dues ocpions necessiten dues capes perquè quedi així de cobert, i ATENCIÓ EL MÉS IMPORTANT... MARXEN SUPER BE AMB L'AIGUA... COMPROVAT!!! 

  

A continuació us deixem el vídeo tutorial de com fer el turbant de Geni.  





A continuació us deixem un vídeo tutorial de com fer el núvol de geni de la lampada...


Explicació Pas a pas.
Aquesta disfressa requereix d'una base de Mobo blau al cos i uns leggins/pantalons negres.
Avui us explicarem com fer aquest núvol.
Amb la plantilla en mà, ens la presentem o la presentem damunt de la persona que es disfressi.  I haurem d'estar en compte de l'alçada del núvol, aquest no el podem arrossegar i tampoc podem ensopegar amb ell.  Per tant haurem de modificar a mida segons la persona...
Si ens hi fixem, la plantilla te diferents marques escrites amb llapis:  "pliegues" i "Goma".  
Un cop modificada la plantilla al nostre cos la posem al damunt de la Roba Foam blanca.  La marquem en dues ocasions, tenint en compte que el núvol va davant i darrere!!!  I la retallem.  Si s'ha de fer més de una disfressa, jugueu amb els patrons a veure com col-locar-los per estalviar roba.  Al vídeo que us hem deixat, es veu com de 1,5m de Roba Foam surt un Núvol de Mama i un Núvol de un peke... 
Amb les dues peces en ma, marquem els "pliegues" de la part superior (pot ser amb una puntada cosida o un "pessic" amb la grapadora.  Això és per donar-li cert volum a la part superior.
Amb el Fil Ferro, recorrerem la vorera de la roba i l'enganxem amb Silicona calenta, si saps cosir ho pots fer amb la máquina.



Un cop fet això hi posem la Goma Elàstica blanca de les cames, hauria de quedar per sota del genoll i no ha d'estrènyer!! (no cal prendre mal).  Podeu veure al vídeo com col-locar la goma Elàstica.
Ara és el moment de posar les llums.  recordeu, de baix cap a d'alt (la petaca ha de quedar a la part de la cintura). Podeu enganxar-les fent-lis puntades (a la imatge en GROC).


COM AMAGAR LA PETACA DE LLUM?




També és el moment de posar la Goma a la part superior si voleu (També es pot tancar, amb un velcro posat a la mida de la cintura. És el moment d'unir amb silicona/grapes/cosit les parts que han de quedar juntes (resseguit al patró amb negreta).
I un cop unides les dues parts, amb paciència, anem enganxant amb Silicona freda la floca, això ho poden fer perfectament la canalla!!!

A continuació us ensenyem un vídeo de com fer el collar de Feni de la làmpada.  El d'adult i petit.




La polsera de geni, son dos patrons que us heu pogut imprimir, enganxats entre ells i a la mà amb velcro.


  

ALS PEUS SABATES/ESPORTIVES/BOTES negres


DES DE LA COMISSIÓ DE CARNESTOLTES, NO DONEM MAI ELS POSTS PER TANCATS, ES POSSIBLE QUE ELS ANEM ACTUALITZANT A MIDA QUE ELS ANEM FINALITZANT, O BÉ QUE AMB NOVES APORTACIONS US DONEM NOVES IDEES D'ACABATS, ETC.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...