dimecres, 18 d’abril del 2018

XERRADES PER A PARES I MARES





Benvolgudes famílies, des de l'AMPA ens satisfà presentar-vos un any més, el cicle de xerrades per a pares i mares.  Aquest any, i com a novetat modifiquem els horaris de les xerrades i a més a més, per tal de poder facilitar-vos l'assistència oferim SERVEI D'ACOLLIDA GRATUÏT.  Si esteu interessats en aquest servei, cal que empleneu la butlleta que us fem arribar i l'entregueu el més aviat possible a la porteria, perquè per motius de ràtio les PLACES SON LIMITADES i es respectarà l'ordre d'entrega.

A continuació us deixem un tastet de cadascuna de les xerrades.

Dimecres 25 d'abril, tindrà lloc la primera trobada amb el títol "TiC, Tòpics i Pànic! (viure i sobreviure a les noves tecnologies en família)", sobre els tòpics, dubtes i pors que ens generen les Noves Tecnologies, que cada cop, estan més presents en les nostres vides. Serà a càrrec de Juanjo Fernández Sola, escriptor, conferenciant i consultor pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Dimecres 9 de maig, tindrà lloc la segona trobada amb el títol "Adolescents, diàleg de sords? Eines per a la millora de les nostres converses", en el que se'ns proposarà un model per a la millora de les nostres converses (pares-adolescents). Serà a càrrec de Teresa Terrades Pons, professora i coach educativa, formadora de pares, mares i docents, i que realitza Atenció individualitzada a l'Espai La sastreria.

Us emplacem a estar atents a les Xarxes Socials perquè ben aviat aprofundirem en cada una d'aquestes xerrades, les quals esperem que siguin del vostre interès. Ja sabeu que podeu fer les vostres propostes de xerrades o inquietuds mitjançant del correu electrònic de l'AMPA les tindrem presents per futures conferències. 


Recordeu que ens podeu seguir via facebook 


instagram @ampa_la_merce_martorell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...