dilluns, 23 d’abril del 2018

Congrés Científic "Color i Aliment"

Els alumnes de química de 2n de batxillerat han organitzat un Congrés científic sota el nom "color i aliments" pel proper divendres 27 d'abril.
Els alumnes han convidat a diferents divulgadors científics, representants del món de l'empresa i de la universitat així com a membres de la comunitat educativa i del departament d'educaciócom l'alcalde Xavier Fonollosa i la Regidoria d'Ensenyament Núria Canal.
Des de l'AMPA ens han convidat a assistir-hi i a més a més col·laborem econòmicament en un parell de partides, però encara queden aspectes tècnics pendents de finançament. En concret els pòsters científics al format 100x70. És per això que es farà un sorteig d'un lot de productes BIO de la Vilateca de Martorell més el darrer llibre de Claudi Mans "100 preguntes de química quotidiana". El donatiu és d'1 euro. Trobareu les participacions a porteria. El sorteig es farà el 4 de maig.

US ANIMEM A PARTICIPAR!!!

AJUDEM-LOS A DUR A TERME AQUESTA FANTÀSTICA INICIATIVA!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...