dissabte, 15 de juny del 2019

Sopar Final de curs AMPA.... I fotos també!!!

Famílies, avui ens despertem cansats, però amb la sensació d'haver passat tots plegats una GRAN VETLLADA i un GRAN SOPAR DE FINAL DE CURS.
Després del Magnífic Festival de Fi de curs organitzat per l'escola i on vam gaudir cantant, ballant i veient els nostres petits o no tant petits damunt l'escenari, es va dur a terme la FESTA GROSSA de l'AMPA. En aquesta festa hi dediquem molts esforços, com a entitat, però també a nivell personal. Fa molts mesos que hi treballem amb il-lusió i amb ganes de donar-vos alguna sorpresa i que tingueu ganes de repetir el curs vinent.
Un any més, des de l'AMPA volem donar-vos les gràcies, per la bona acollida a l'activitat i en especial VOLEM DONAR LES GRÀCIES al Josep Tuloch per tot el que fa perquè això funcioni i als PARES VOLUNTARIS que van venir a ajudar-nos a muntar la sala i l'espai de FESTA.... GRÀCIES!!!
Com ja es habitual, us deixem un enllaç on podreu veure algunes instantànies de la nit. Espero que hagiu gaudit de la festa com ho vam fer nosaltres!!!!



ampa@martorell.femlamerce.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...