diumenge, 3 de març del 2019

FOTOS i VÍDEO RUA 2019 "ATRAPASOMNIS"

Sembla mentida però ja ha passat!! Des de l'AMPA volem agraIr la massiva participació a la RUA "ATRAPASOMNIS 2019".  Ni més ni menys que 206 atrapasomnis il-luminaven els carrers de Martorell, n'hi haviA de granS i petits, però tots ballaven i brillaven.  De veritat, va ser ESPECTACULAR!!!!  GRÀCIES!!!
Des de l'AMPA us volem donar les gràcies per l'acollida que té aquest projecte i volem donar les Gràcies a les famílies que han col-laborat des del mes d'octubre invertint tantes hores de preparació, d'idees, de proves fallides, perquè aquesta disfressa no era originàriament així, de nervis, confusió, però de riure i sobretot de molts bons moments... GRÀCIES!!!  
L'AMPA fa un parell d'anys es va apropiar d'un lema:  "compartir és contruir" i creiem que estem construint moments molt macos amb les nostres famílies, amb els amics dels nostres fills, amb els pares dels amics dels nostres fills i així indefinidament, anem fent amics.

I com que sabem que teniu ganes de veure-ho, aquí teniu algunes de les fotos... és un àlbum obert al qual anirem introduint les fotografies que ens aneu enviant... us deixem amb l'enllaç


I a baix el vídeo... GAUDIU!!!





No ho dubteu... ja sabem que us va la rauxa i...

L'ANY VINENT REPETIM!!!
QUE NO T'HO EXPLIQUIN!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...