dijous, 11 d’octubre del 2018

El Carnestoltes comença a caminar...


Estimades famílies,
Des de l'AMPA amb la bona resposta que vàrem tenir el curs passat, ens veiem amb l'empenta de proposar-vos un any més de participar de la Rua de Carnestoltes que organitza l'Ajuntament.
Com ja sabeu és un esdeveniment que mou molta gent i que requereix certa logística humana i com la comissió de carnestoltes va funcionar molt bé ens agradaria continuar amb aquest format de treball.

Un any més, l'AMPA està disposada a participar amb tots els mitjans humans i materials possibles però necessitem el suport de la comissió de carnestoltes. Per tant, busquem mares i pares amb ganes de rauxa que estiguin disposats en ajudar-nos a organitzar la comparsa (disfressa, música, ball, decoració carrossa, etc.). Totes les famílies que estigueu disposades a col·laborar us animem que ens escriviu un e-mail a l'AMPA per convocar-vos a una reunió encara pendent de concretar data.
És important enviar e-mail per fer la previsió de l'espai de la reunió!!!
Que no et faci enrere no poder venir a la reunió, si vols implicar-te en l'organització, i no pots venir a la reunió, escriu-nos igualment, ja buscarem la forma de trobar-nos.
Passat Festes ja informarem a tothom per participar de la rua, ara necessitem mans perquè aquest projecte comenci a prendre forma.

VINE, ENS HO PASSAREM GENIAL!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...