diumenge, 4 de febrer de 2018

1r Assaig general coreografia

Bon dia famílies!!! Malgrat la pluja, aquest matí hem pogut fer el primer assaig general de la coreografia per la comparsa.
Veureu que s'intueixen tres files d'adults, i és que un cop érem més quòrum hem decidit donat més sentit a la disfressa i fer tres files: les dels extrems de llops i els del mig d'ovelletes. La idea de la distribució és aquesta, per tant els que anem d'ovelleta fixem-nos que hi ha una part de la cançó quan es canta "La mordidita", que el pas és diferent. Un altre canvi que hem acordat és que en finalitzar el ball, els llops van corrents a menjar-se les ovelletes.
Donar les gràcies a totes les famílies que heu vingut i us emplacem a tots, pel divendres 9 de febrer a les 19h a Ca n'Oliveres per realitzar un segon i darrer assaig.
Durant la setmana rebreu més informació sobre el maquillatge, que l'estem ultimant i un darrer e-mail informatiu amb el "timing" de divendres i dissabte.Famílies ja ho tenim aquí i serà bestial!!!

Ara també estem al
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Carnestoltes comença a caminar...

Estimades famílies, Des de l'AMPA amb la bona resposta que vàrem tenir el curs passat, ens veiem amb l'empenta de proposar -vos  ...