diumenge, 12 de gener del 2020

VINE AL CARNAVAL




 Benvolgudes famílies,

L'AMPA no s'atura i ja tenim a tocar el CARNESTOLTES.  
Aquest any la RUA és el DISSABTE 22 DE FEBRER i l'ajuntament ha promocionat el Carnestoltes amb la frase "Recrea’t”.  La comissió de treball ha arribat a la conclusió que enguany volem recrear pels carrers de Martorell la pel-lícula d’ALADÍ amb la màgia i el bon rotllo dels seus personatges.    
Si us engresca la idea i teniu ganes de Rauxa, us convidem a apuntar-vos i de ben segur que passarem tots plegats una tarda-nit ben divertida.   
Per tal de gestionar l'organització, les inscripcions s’han de fer de FORMA PRESENCIAL els següents dies:    DIMECRES 15 DE GENER, DIVENDRES 17 DE GENER, i DILLUNS 20 DE GENER de 17,00 a 18:00.  A LA PORTERIA DE L’ESCOLA (allà us indicaran on som). És important respectar aquests timmings.   

Com l’any passat, hi ha un preu d’inscripció per persona per ajudar a l’AMPA a costejar equip de So i/o Camió, decoració, etc.  Enguany, els preus són els següents: 

-  2 euros per persona  (família SOCI DE L’AMPA).
-  3 euros per persona (si la família NO ES SOCI DE L’AMPA).

En el moment de fer la inscripció haureu de venir amb la butlleta que us adjuntem amb aquesta carta impresa i s'haurà d'abonar l’import que us hem demanat  i us donarem al moment un llistat del material que heu de comprar i a les botigues on hem encarregat els materials. És important comunicar-nos quants sereu a sopar, per tal que tots tinguem taules i cadires a ca n'oLIVERES. 

A més a més, volem aprofitar aquest espai per agrair a l'escola la bona acollida del projecte de la Rua de Carnestoltes i sobretot a les famílies de la comissió que ens estan ajudant a l’organització per la seva implicació, sense vosaltres seria impossible.  GRÀCIES!!!

I com sabem, que el que teniu ganes es de veure la disfressa, aquí us deixem un petit tastet.  Podeu venir a veure-la IN SITU el mateix dia que vingueu a fer la INSCRIPCIÓ.  Falta una disfressa, que no surt a la imatge, és l'Aladdin pujat a la catifa.  No dubteu, que us oferirem els tutorials necessàris per poder dur a terme la disfressa a partir d'aquest dimecres.
Dir-vos també que en les imatges hi falten complements com la perruca de la Yasmin, sabates del Geni i la làmpada del Geni serà diferent.

   

Aleshores, s'entèn que hi ha tres disfresses, la de Yasmin, la de Aladdin i la de Geni.  Podeu escollir de què anar, Nenes i Nens i mares i pares, però si que des de la Comissió demanem que es respectin les disfresses.  Per exemple, si creieu que els més petit es poden agobiar amb la catifa, potser fer la de Geni. 

ANIMEU-VOS QUE SERÀ DIVERTIT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...