dilluns, 15 de gener del 2018

Setmana inscripcions Voelibol

Bona tarda famílies!!

Us informem que des d'avui mateix podeu fer les inscripcions per l'activitat de voleibol que tindrà inici a partir del proper dilluns 22/01. Es durà a terme els dilluns i dimecres de 17:15h a 18:15h. També oferim el servei de recollida/acollida gratuït, de 17:00 a 17:15h per totes les famílies que ho desitgin. D'aquesta manera només caldrà que els hi afegiu el berenar i durant aquest 15 minuts els alumnes berenaran sota la supervisió del monitor que realitzarà l'activitat.
A més a més, el club de voleibol de Martorell (encarregat de dur a terme l'activitat) ofereix les dues primeres setmanes gratuites!!


                            ANIMEU-VOS!!  FER ESPORT, ÉS VIDA!!!


Envieu-nos un correu electrònic a la nostre adreça:  ampa@lamerceonline.com i us farem arribar, amb molt de gust, la documentació corresponent.
Només cal emplenar-la i adjuntar el justificant del pagament de la matricula, 15eur. Si també voleu fer ús del servei de recollida/acollida haureu d'emplenar l'autorització corresponent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...