dijous, 11 de gener del 2018

Apunta't a la Rua de Carnaval!!!


Benvolgudes famílies,

Des de l'AMPA volem reprendre la participació de l'escola a la Rua de carnestoltes que organitza l'ajuntament el pròxim 10 de Febrer.

Fa unes setmanes, es va crear una comissió de treball la qual ha estat treballant totes les festes de Nadal per decidir i elaborar una mostra de la disfressa que lluirem.
Aquest any l'ajuntament ens ha proposat el lema de "És bestial" com a inspiració i s'ha acordat en comissió després de nombroses propostes anar de Llops i Ovelletes.

Per tant, si teniu ganes de Rauxa, us convidem a apuntar-vos i de ben segur que passarem tots plegats una tarda-nit ben divertida.   Com més serem més riurem!!

Per tal de gestionar i costejar l'organització s'ha de fer una inscripció prèvia que podreu fer-la de dilluns a dijous de 16,30 a 16,55 i de 17,05 a 17,30 al despatx de l'AMPA (pavelló de l'antic cinema), a partir del pròxim dilluns 15 i fins al 30 de Gener.

En el moment de fer la inscripció s'haurà d'abonar un import simbòlic per persona inscrita de 1 euro en cas de ser socis de l'AMPA i d'1,50 en cas de no ser-ho. Aquests diners serviran per pagar part de l'equip de música/lloguer Vehicle/remolc. A més a més ens haureu de dir si us quedareu a sopar a Can Oliveres (per tal de demanar les suficients taules i cadires a l'ajuntament).

A través de les xarxes socials de l'AMPA i quan vingueu a fer la inscripció us ensenyarem un model de la disfressa, us proporcionarem patrons i us donarem més detalls de com confeccionar-la entre altres detalls de la Rua. 

Volem aprofitar aquest espai per agrair a l'escola la bona acollida del projecte i sobretot a les famílies de la comissió que ens estan ajudant a l’organització per la seva implicació... GRÀCIES!!!

US HI ESPEREM A TOTS!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recull Fotografic Rua 2020

Famílies, ja tenim un recull fotogràfic de la Rua de dissabte, va ser molt divertit!!! Si teniu fotos i vídeos no dubteu en fer-nos-els ar...